Den beste kroppen? Den du har. Ta vare på dem!

Den beste kroppen? Den du har. Ta vare på dem!

Den beste kroppen? Den du har. Ta vare på dem!

Vi er alle forskjellige… Vi har en annen tilnærming til verden og situasjonene vi møter. Felles for så mange av oss er at vi hele tiden er misfornøyde med oss ​​selv. Ja, kjære Sky Girls! Vi ser etter årsakene til denne tilstanden i barndommen, fordi vi alle vet veldig godt at det alltid har vært noen som har prøvd å overbevise oss om at vi er for tykke, for tynne, ikke høye nok eller for høye, i et nøtteskall – utilstrekkelig. Denne tanken er voksende og blir med oss i mange år som en torn, og den er ikke så lett å kaste ut. Det er på tide å sette pris på denne lille jenta som er inn i hver av oss og bare… klem henne, fortell henne at hun er perfekt og begynn å ta vare på deg selv nå, uten å føle sinne eller skuffelse, bare reell omsorg og kjærlighet.

Cellulitt – denne kan skape uro…

La jentene som aldri har brukt en anti-cellulittkrem løfte hendene… Majoritet av oss har hatt eller fortsatt har slike episoder i våre liv, for cellulitter har vi alle sammen, bortsett fra noen få unntak. Det er ikke annet enn vann som holdes tilbake i kroppen og ujevnt fordelt fettvev som oppstår som et resultat av vår livsstil, kosthold, for lite vann osv.

Selvfølgelig kan cellulitter også være et signal om at noe er galt i kroppen, for eksempel problemer med sirkulasjonen kan være hvorfor vann holder tilbake, så det er alltid verdt å sjekke det. “Appelsinhud” vi klager så mye på blir mest lagt merke til av oss. Dette synet slår oss mest når vi går inn i prøverommet som har veldig ugunstig belysning. Kjølig hvitt lys som er ovenfra og ikke fra siden… dette eksperimentet ender aldri bra. 😉

Hvordan fjerner man cellulitter?

Jenter, dette puslespillet har vært løst for lenge siden … Skjønnhet kommer innenfra, og enda viktigere, du skaper denne skjønnheten for deg selv i hodet ditt. Det første skrittet er å akseptere deg selv. Dette er utgangspunktet for alt!

Vi sier ofte til oss selv: “Hvis jeg går ned 5/10/15 kg (legg ditt antall) det vil være flott, da vil jeg akseptere meg selv” eller “jeg ville akseptere meg selv hvis det ikke var for cellulitteren min”. Nei! Hodene og kroppene dine trenger aksept slik at du har energi og viljen til å fortsette å jobbe med deg selv. Som med alt, tiltrekker positive tanker positive hendelser, og omvendt. En måte å bli kvitt cellulitter på? Godta det, handle kroppen din med kjærlighet og ta vare på den for at celluliter skal ta bort. Som jeg skrev til deg i begynnelsen, er det ingen hemmelighet her, men en god plan er viktig.

Så hva skal din plan inneholde, bortsett fra en god anti-cellulittkrem?

et sunt og balansert kosthold (søtsaker og salt snacks hver dag er ikke et sunt kosthold), riktig mengde vann (minst 2 liter om dagen), trening (flere ganger i uken), tørrpussing av huden (før hvert bad/dusj, men hvis du ikke kan gjøre det, minst 3-4 ganger i uken) og endelig – en god anti-cellulittkrem, rik på aktive ingredienser med påviste utjevnende, oppstrammende og elastiserende egenskaper.

Hvis du trenger en anti-cellulittbalsam som vil være perfekt, prøv vårt nytt produkt – Hot Chick, som vi har laget spesielt for jenter som er i forskjellige stadier av å jobbe med figuren.

Hot Chick fordi hver av oss er en flott dama!

Denne kosmetikken er (som den sier seg selv) en favoritt personlig trener. 😉 Det vil bidra til å forme kroppen, redusere synligheten av cellulitter, samt glatt, fast og fukter huden ordentlig. Det finnes så mange aktive ingrediensene, kan man bli svimmel… Hot Chick anticellulittbalsam kombinerer substanser som har en slankende effekt, for eksempel rosa pepperekstrakt, med anti-cellulitt Drenalip kompleks, består av ekstrakter av slakterkost, mjeltslekta og gullris. Kombinasjonen av koffein, teobromin og teofyllin er ansvarlig for å stimulere mikrosirkulasjon og raskere fjerning av giftstoffer, og sitronskallekstrakt og søt appelsinolje har en oppstrammende og elastiserende effekt. I tillegg inneholder Hot Chick anti-cellulittkrem høyeste kvalitet makadamia-, babassu- og plommefrøoljer, som forbedrer hudens tilstand og gir huden næring og fuktighet.

For å få optimale resultater, bruk Hot Chick anti-cellulittkrem to ganger om dagen etter en dusj og etter tørrpussing med en massasje børste. I tillegg er Hot Chick anti-cellulittbalsam et produkt som, avhengig av din livsstil og forpliktelse til prosessen, vil hjelpe deg med å oppnå spesifikke effekter som vil være synlige på kroppen.

Du må være logget inn å poste en kommentar.