Hvordan forbereder du kropp, ansikt og hår til sommerferie? 4 nyttige tips

Hvordan forbereder du kropp, ansikt og hår til sommerferie? 4 nyttige tips

Hvordan forbereder du kropp, ansikt og hår til sommerferie? 4 nyttige tips

Solen skinte lysere, termometrene viste noen grader mer, og det skjedde… vi følte smaken av sommer og ferie! Vi tar sommerkjoler, t-skjorter og shorts ut fra bunnen av garderoben for å nyte det vakre været og feire dyrebare øyeblikk ute i det fri. Vi er også mer villige til å planlegge ferieturer og tenke på å ta vare på ansiktet og kroppen, noe vi begynner å vise mer. Jeg har utarbeidet 4 nyttige tips til hvordan du kan forberede kroppen, ansiktet og håret ditt til sommerferie.

1. Eksfoliering som lukter sommer!

Eksfoliering av døde hudceller akselererer regenereringen av dem og forbedrer mikrosirkulasjonen. I tillegg hjelper peeling av kroppen minst en gang i uken til å jevnere hudtonen ved å fjerne misfarging. Bruk av peeling glatter huden ut og forhindrer dannelse av cellulitt og forbedrer elastisiteten.  Det best å utføre peeling er disse med ganske grove slipende partikler, f.eks. sukker.

Det er viktig at de ikke inneholder plastpartikler som havner i vann og truer økosystemene. Sørg også for at sammensetningen, bortsett fra slipende ingredienser, inkluderer oljer av høy kvalitet og / eller planteolje som vil gjøre huden fuktig og næret etter behandlingen, ikke tørr og tett. Det er også ideelt hvis duft av peelingen minner om ferietiden… minner om en sandstrand, eksotisk frukt, fargerike drinker med et palme, kombinert med versanselig havbrisen aroma. Akkurat slik er PinaColada sukkerskalling, som i tillegg til de naturlige ingrediensene av høyeste kvalitet lukter fantastisk ferie, lettsindighet og eksotiske cocktailer. Teoretisk sett er det nok å bruke den en gang i uken, men de fleste som brukte den foretrekker å gjøre det hver dag på grunn av sin egen fornøyelse.

2. Lys og fuktighet av kroppen

Før du drar på ferie, er det også verdt å ta vare på riktig kroppsfuktighet. Velstelt hud ser mye bedre ut, er mer elastisk og motstandsdyktig mot tørking. I tillegg kan de verdifulle, aktive ingrediensene i den riktige fuktighetsgivende kosmetikken gjøre underverker når det gjelder å beskytte epidermis mot de skadelige effektene av miljøet. Mangosmør, rik på vitamin A, C, E, K og B, er ideelt for dette formålet og brukes ofte til pleie av tørr, irritert hud med en skadet hydrolipid lag. På samme måte inneholder babassuolje og chiafrøolje en skattkammer av antioksidanter og omega-syrer som er nødvendige for å gjenopprette hydreringen og elastisiteten. Både før og i løpet av ferieperioden ser de lysende partiklene på huden veldig sexy ut, forbedrer fargen og framhever brunfargen fantastisk. Våre fuktighetsgivende mousser, i tillegg til ingrediensene av høyeste kvalitet, har spennende dufter, kan også brukes som parfymer om sommeren, olg de er umulig å ignorere… Full av frihet, glede og lidenskap, Sweet Life kroppsmus, Bare si ja! og Wild Forest, som vil gjenopprette hydrering og gi mye moro med bruken.

3. Regenererende cocktail for hår

Fratatt vitalitet, kjedelig og skadet hår er ikke utseendet du vil ha på ferie! Selv før ferietiden, alene – uten kompliserte behandlinger hos frisøren, kan du forbedre hårets tilstanden ved å servere det en regenererende cocktail som får håret til å se bedre ut enn noen gang. Planteoljer av høyeste kvalitet gjør håret skinnende, elastisk og velstelt. Rik på omega-3 og omega-6 fettsyrer, som finnes i kokosnøttolje, chiafrøolje eller sheasmør, vil øyeblikkelig forbedre utseendet ved å trenge gjennom strukturen. På grunn av det faktum at bekvemmelighet er veldig viktig, spesielt på ferie, har vår perfekte blanding av håroljer med en spennende duft blitt lukket i en hendig flaske med en forstøver for at å bruke Oil My God! Oil Serum er bare moro. Den spennende aromaen av appelsin med en sterk tilsetning av krydderier øker kjærligheten til dette produktet.

4. Beskyttelse mot UV-stråling

Når du skal på ferie, må du huske at det ikke anbefales å sole ansiktet, for under påvirkning av UV-stråling vises tegn på at tiden går raskere på huden… Selv en kort eksponering for solen uten riktig beskyttelse kan gjøre alt innsats som vi legger i hudpleie bortkastet. Derfor er bruk av SPF-kosmetikk et absolutt must! Imidlertid er det vanskelig å finne riktig solkrem, som når den brukes daglig, ikke vil tette porer, etterlate et hvitt belegg, vil være motstandsdyktig mot slitasje og vil se bra ut under sminke. Vår Lady Sunshine med SPF 25 har kremet konsistensen som er lett å påføre og etterlater ingen synlige merker på huden, bare i form av effektiv beskyttelse … ;-). Kosmetikken inneholder bare mineralfiltre: sinkoksid og titandioksid, som reflekterer stråling som et speil, slik at det kan brukes av mennesker som har sensitiv hud. I tillegg gjør den innovative formelen til kremen den enkel og behagelig å påføre og etterlater ikke et hvitt og fett lag på huden. Den er perfekt under sminke, til og med mineral sminke, ruller seg ikke og skinner ikke. SPF 25 som finnes i den, vil fungere under hverdagsforhold, men du kan også bruke den på ferie.

Du må være logget inn å poste en kommentar.