Vi elsker eksotiske kosmetikk

Vi elsker eksotiske kosmetikk

Vi elsker eksotiske kosmetikk…

Marulaolje, kalahari melonfrøolje, myrraolje fra Namibia…

Alle disse ingrediensene finnes i 100% naturlig Mbiri-kosmetikk.

Marula Oil høstes i de nord-sentrale regionene i Namibia, hentet fra fruktsteiner. Marulaolje er rik på linolsyre, antioksidanter og oljesyre, som er essensielle for sunn hud. Oljen absorberes lett av huden og mykner, nærer og vitaliserer den på en naturlig måte.

Kalahari melonfrøolje (citrullus lanatus), også kjent som Tsamma melon eller vill vannmelon. Kalahari Melon er en utmerket kilde til essensielle omega-6 fettsyrer og gir den ekstra fordelen av å være høy i fytosterol.

Essensiell myrraolje fra Namibia. Himbakvinner fra Kaokoland samler harpiksen og bruker den som en ingrediens i sin tradisjonelle parfyme. “Omumbiri” er en oppløftende og avslappende midtnote. Aromaen er frisk, glatt og litt krydret. Namibias myrra antas å være en antibakteriell, betennelsesdempende og beroligende eller avslappende olje. Takket være Mbiri vil du føle deg som på en eksotisk ferie.

Du må være logget inn å poste en kommentar.